Antalya Tazminat Hukuku Avukatı

Antalya tazminat hukuku avukatı olarak; iş kazası, trafik kazası, sağlık hukukundan kaynaklanan tazminat davaları, malpraktis davaları, boşanma davalarında maddi manevi tazminat talepleri, haksız tutuklama ve el koyma davaları gibi tazminat hukukunu ilgilendiren her konuda hukuki destek ve danışmanlık hizmeti vermekteyiz.

Tazminat kısaca; Hukuka aykırı bir eylem, sözleşmeye aykırı hareket veya başkaca bir sebepten dolayı mağdurun maddi ve / veya manevi anlamda uğradığı zararların karşılanması amacıyla ödenen para anlamına gelir. Tazminat davaları da bu sebeplerle meydana gelen anlaşmazlıkları konu alır. Genel anlamda maddi tazminat davası ve manevi tazminat davası olarak ikiye ayrılan tazminat davaları ile ilgilenen avukatlar halk arasında tazminat avukatı olarak adlandırılır.

Maddi ve manevi  tazminat davası, iş kazası sebebiyle yaralanma yahut ölüm, doktor hataları (malpraktis) sebebiyle sakatlık veya ölüm, borçlar hukukuna dayalı olarak sözleşmenin ihlali, suç işlenmesi sonucu oluşan zarar, iş mevzuatından kaynaklı kıdem tazminatı, ihbar tazminatı, kötü niyet tazminatı, boşanma davaları ile beraber maddi ve manevi tazminat davaları,  trafik kazası sebebiyle yaralanma ve/veya ölüm gibi pek çok farklı hukuki nedenlerden kaynaklanabilir.

Antalya Tazminat hukuku avukatı olarak, Tazminat hukuku alanınındaki tüm soru ve sorunlarınıza en kısa sürede ve en etkili biçimde çözüm bulabilmek için iletişim sayfamızda bulunan mail ve telefon numaralarından bize ulaşabilir, ayrıca online Whatsapp hattından 7/24 bizimle irtibata geçebilirsiniz. Konusunda uzman avukatlarımız tarafından size dönüş sağlanacaktır.

Şimdi Ara
Hemen Sor