Boşanma Davası Avukatı Antalya

Antalya Boşanma Davası Avukatı olarak,  Boşanma davalarında mal paylaşımı, velayet, nafaka, maddi tazminat, ziynet eşyası, manevi tazminat gibi konularda ileride hak kayıplarına uğramamanız, boşanma sürecinde maddi ve manevi açıdan yıpranmamanız veya bu süreci mümkün olan en az şekilde etkilenerek sonlandırmanız için iyi bir boşanma avukatı ile süreci takip etmenizi tavsiye ediyoruz.

Antalya Boşanma Avukatı olarak tüm tecrübemizle müvekkillerimizin boşanma sürecindeki tüm hukuki taleplerine en kısa zamanda kavuşması ve bu süreçte hak kayıplarına uğramaması adına boşanma hukuku alanında her türlü hukuki desteği ve danışmanlık hizmetini sunmaktayız.     

Tük Medeni Kanununa göre Boşanma davası Anlaşmalı Boşanma ve Çekişmeli Boşanma davası olmak üzere iki şekilde açılabilir. Aile Mahkemesi’nce Boşanma Davasının sonuçlanması ile birlikte mal paylaşımı haricinde nafaka, velayet, ziynet eşyaları, maddi tazminat,manevi tazminat vb. konuların tamamının çözüme kavuşturulması gerekmektedir. Mal paylaşımı davası ise boşanmanın kesinleşmesinden itibaren yahut boşanma davası kesinleşmeden ayrı bir dava olarak açılır.

Anlaşmalı boşanma davası tarafların nafaka, velayet, maddi,  manevi tazminat, ziynet eşyaları, mal paylaşımı gibi boşanmanın tüm sonuçları hususunda tam bir anlaşmaya varıldığı boşanma davasıdır.

Çekişmeli boşanma davası ise, çocuğun velayeti, nafaka , maddi , manevi tazminat, ziynet eşyaları, mal paylaşımı konularından biri veya birkaçı ile ilgili tarafların anlaşmaya varamadıkları ve taraflar arasında belli bir çekişmenin yaşandığı davalardır.

Boşanma davalarınız için iletişim sayfamızda bulunan numaralardan veya online whatsapp hattından bize ulaşabilirsiniz. Ayrıca Avukatlarımıza soru sormak istiyorsanız Avukata Sor sayfamızdan sorularınızı yazabilirsiniz. Aynı gün içerisinde Avukatlarımız tarafından cevaplanan sorularınıza ücretsiz hukuki danışmanlık alabilirsiniz.

Şimdi Ara
Hemen Sor