Ece Erken, Avukat eşinin öldürülmesi sonucu Reddi Miras kararı aldı.

Ece Erken, Avukat eşinin öldürülmesi sonucu Reddi Miras kararı aldı.

Avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu 27 Ocak'ta uğradığı silahlı saldırıda kaybeden sunucu Ece Erken, reddi miras kararı aldığını açıkladı. Erken, "Eşimi çok sevdim ve onu özlemle anıyorum ama rahmetli eşimi yıllardır gelir kapısı olarak gören ve rahmetli olduktan sonra hala görmeye devam eden bu kötü insanlarla ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum." dedi.

Geçtiğimiz ocak ayında avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu silahlı saldırı sonucu kaybeden Ece Erken, aldığı 'miras' kararını sosyal medya hesabından duyurdu.

"REDDİ MİRAS YAPIYORUM"

Zor dönemden geçen Erken, "Eşimi çok sevdim ve onu özlemle anıyorum ama rahmetli eşimi yıllardır gelir kapısı olarak gören ve rahmetli olduktan sonra hala görmeye devam eden bu kötü insanlarla ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum." dedi.

Ünlü sunucu sözlerini, "Biz gönülden bağlıydık, öyle de kalacağız... Reddi miras yapıyorum. Herkese sevgi ve saygılarımla..." şeklinde noktaladı.

TEPKİ GÖSTERDİ

Merhum eşinden kalan "miras" konularıyla gündemi bir hayli meşgul eden Erken, 3 gün önce gazetecilerin konuyla alakalı sorularını kabul etmemişti. Sunucu, "Arkadaşlar teşekkür ederim, bunları konuşmuyorum." demekle yetinmişti.

"İFŞA OLACAKLAR!"

Öte yandan Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun evinin izinsiz kiraya verildiğini söylemişti.

Tepkisini sosyal medya hesabından dile getiren ünlü sunucu, "Kim ne haksızlık, dolandırıcılık yaptıysa, kim eşime ait olan evi izinsiz kiraya verdiyse, en az katiller kadar ifşa olacaklar! Ama hayat ne garip, bu ucuzluklara artık şaşırmıyorum. Meğer hepsi açmış. Başınıza gelmedikçe anlamazsınız." mesajını paylaşmıştı.

"ALLAH'IN ADALETİNE VE YARGIYA GÜVENİYORUM"

Erken, daha önce de sosyal medya hesabından eşinin adını kullanıp, çek yazanlara seslenmişti:

Rahmetli eşimin boş çekini alıp, sonradan doldurma, Rahmetli eşime borcu varken alacağı varmış gibi gösterme, Bu çeki yazan şerefsizler yüzünden katledilmesine sebebiyet veren; sebep olan, vicdanen yaşamaması gereken en büyük şerefsiz.Seninle ilgili daha gerçekler çıkmamışken ki her şey ortaya çıkacak inşallah.Allah’ın adaletine ve yargıya güveniyorum.

"ÖLMEYECEK KADAR YARALIYIM!"

Ece Erken, eşinin vefatının 40'ıncı gününde de Instagram'dan yaptığı paylaşımla duygularını dile getirmişti. Mahmutyazıcıoğlu ile mesajlarının bir kısmını yayınlayan Erken, "Ölmeyecek kadar yaralıyım!" ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü isim, ardından sözlerini şöyle sürdürmüştü:

15.01.22 yazışmamız, Dubai'ye yanıma geldiği sabah,Ve bugün canım Şafak'ımın 40'ı, Sabahsız geceler, her günün tekrarı, sadece aynı acıyı yaşayanların anlayacağı 40 gün, Ölmeyecek kadar yaralıyım, Allah'ım kimseye yaşatmasın. Eşimi toprağa verdiğim gün nasılsam öyleyim, bakımsız! Ne giydiğim, nasıl göründüğümün önemi olmadığı sadece eşime dua edeceğim bir gün.Nefesi o kadarmış benim güzel yüzlümün, hiç hak etmediği şekilde kaybettim ve onu çok sevdiğim için biliyorum ki büyük bir sınavdayım. Allah bana 'kaldıramayacağımdan fazla yük yüklemez' diyerek inanıp, yoluma öyle devam ediyorum. Oğlumla her zamankinden daha fazla ilgileniyorum, birçok eşini, yakınını kaybedenle görüşüyorum, mesajlaşıyorum, onlarla güçleniyorum ve iyileşiyorum... Hepsine buradan teşekkür ederim. Her insan bazen dökülür lakin mevsimi gelince Allah yeniden toparlar, toparlayacağım inşallah. Şafak oğlumun baba yokluğunu giderirken; benim için de eşten, sevgiliden öte ailemdi. Merhametli, vicdanlı, mükemmel bir baba, iyi bir evlat ve fedakar bir eşti. Hala yaptığı yardım ve iyilikleri duyup, onunla gurur duyuyorum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hukukihaber.net

Şimdi Ara
Hemen Sor