Uzman İş hukuku Avukatı Antalya

Avukatlık mesleğinde resmi anlamda bu şekilde bir ayrım olmamasına rağmen halk arasında kullanılan bir terim olan Uzman İş Hukuku Avukatı, tecrübe ve donanımıyla, İş hukukundan kaynaklı tüm dava türleri ve İş Kanunundan kaynaklı tüm uyuşmazlıklarda dava öncesi ve sonrası süreçlerle ilgili işçi ve işverenlere hukuki danışma ve avukatlık hizmeti sunan Avukat anlamında kullanılmaktadır.,

İşçi-işveren ilişkisinden kaynaklanan iş kazaları ve işçi alacaklarına ilişkin davalar oldukça zorlu olup, söz konusu dava süreçlerinin başarılı ve kısa sürede sonuçlanabilmesi için mevzuata ilişkin bilginin yanı sıra, uygulamada Yargıtay’ın ilke kararları, iş mevzuatından kaynaklı nitelikli hesaplamalar hususların teknik bilgiye sahip olmak oldukça önemlidir. Yine söz konusu dava türlerinde; süresinde yapılması gereken bildirimler, davanın nerede açılması gerektiği, dava dilekçesinde belirtilmesi gereken bazı özel hususlar, alacaklar ve tazminatlara ilişkin zamanaşımı süreleri, alacak ve tazminat kalemlerine ilişkin ispat yükünün işçide mi yoksa işverende mi olduğu, iddialara ilişkin hangi ispat araçlarının mahkemelerce kabul gördüğü, dava değerinin belirlenmesi gibi uyulması gereken pek çok usul kuralı bulunmaktadır. Bu sebeple hak sahiplerinin haklarına en kısa sürede ve tam olarak kavuşması ve ileride telafisi mümkün olmayan zararların meydana gelmesinin önlenmesi adına söz konusu dava ve arabuluculuk süreçlerinde iyi bir iş hukuku avukatı ile çalışmanın önemi yadsınamaz.

Bu bağlamda Antalya’da bulunan Birbilen Avukatlık Bürosu, işçi -işveren ilişkisinden kaynaklı tüm hukuki uyuşmazlıkların çözümü ve davaların takibi ile ilgili, gerek bu alandaki tecrübesi, gerekse söz konusu davalarda tazminat ve alacak hesaplamalarına dair alınan Bilirkişilik eğitimleri ile  Antalya İş Hukuku Avukatı olarak hukuki destek vermektedir.

İş hukuku alanında verdiğimiz hizmetler ile ilgili detaylı bilgi için İŞ HUKUKU sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Antalya'da çalışmalarına devam eden Birbilen Avukatlık Bürosu Uzman iş Hukuku Avukatları ile olarak Türkiye'nin her yerinde müvekkillerine avukatlık ve hukuki danışma hizmeti vermektedir. Bu konuda hukuki danışmanlık ve avukatlık hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için 0 242 244 10 47  numaralı telefon, whatsapp uygulaması ya da  iletişim sayfamızda bulunan, e posta adreslerimiz ve bilgi formlarımız üzerinden görüş isteyebilirsiniz. Ayrıca AvukataSor sayfamız üzerinden soru ve sorunlarınızı yazabilirsiniz. Konusunda uzman avukatlarımız en kısa sürede sorularınızı cevaplayacaklardır.

Şimdi Ara
Hemen Sor