Avukat ücreti ödememek için Avukat sevgili bulduğunu TikTok'ta anlattı.

Avukat ücreti ödememek için Avukat sevgili bulduğunu TikTok'ta anlattı.

TikTok'ta Gina Penelope adlı kadının sosyal medya hesabından paylaştığı video, viral hale geldi. Avukata para vermemek için bir avukat bir sevgili bulduğunu ve ücretsiz danışmanlık aldığını söyleyen kadın, herkesi şaşkına çevirdi.

Genç bir kadının TikTok üzerinden yayınladığı video hem şaşkınlık yarattı hem de tepkilere neden oldu. Gina Penelope adlı kadın, avukat erkek arkadaşıyla yaşadığı ilişkiyi aslında avukata para vermemek için planladığını anlattı.

AVUKATTAN AYRILDIKTAN SONRA GERÇEĞİ İTİRAF ETTİ

Genç kadın, adamla ayrılmalarının ardından da gerçeği söyledi. Buna göre bir davası olan kadın, avukat tutmamak ve ona yüklü miktarda para vermemek için avukat sevgili buldu. Danışmanlığı da bedavaya getirdi.

Gina Penelope hakkındaki ağır eleştirilere de yanıt verdi. Gina kendisinin o sıralar avukat aradığını ancak çıkma teklifinin kendisinden değil de karşı taraftan geldiğini söyledi. Kadının paylaştığı video kısa süre içerisinde 1.4 milyon izlenme aldı.

"AVUKAT ESKİ SEVGİLİMİN SAĞOLSUN ÇOK YARDIMI DOKUNDU" dedi.

Gina, genç adamın kendisine çok yardımcı olduğunu ve hemen hemen davalardan özel hayatına kadar her işine koştuğunu dile getirdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

haberler.com

Şimdi Ara
Hemen Sor